lørdag 3. august 2013

Collage - Finnabair style!

Jeg har lenge vært fascinert av fantastiske Finnabair's måte å lage en mixed media collager på, og etter at jeg fikk sjansen av å delta på 3 av hennes kurs i høst har jeg hatt så lyst til å forsøke meg på egenhånd, men liksom aldri helt tatt sjansen. Jeg følte nå at tiden var inne.
Jeg dro avgårde til Clas Ohlsson og kjøpte 12x12" lerret og til skrothandleren og kjøpte massevis av jernskrot for en slikk og ingenting, og så var det ingen vei tilbake.
Jeg lagde denne når jeg var på Orustscrappen i juli, en utrolig hyggelig og inspirerende dag hvor jeg ble kjent med fine Lena og Victoria fra Karlstad. Dere gjorde dagen perfekt!

Det enkleste er å la bildene tale for seg, det er nemlig mange av de for å få med alle detaljer... 


For a long time I've been inspired and fascinated by the amazingly talented Finnabair and her mixed media collages, and after attending 3 of her classes last fall, I've been wanting to take the leap, but haven't had the guts to do it. 
Well, I finally found out it was time. 
I drove of to Clas Ohlsson to get a 12x12" canvas and then to the nearest junkyard and I came home with lots of metal junk, virtually for free!
I made this collage while attending Orustscrappen in July, where I also was lucky enough to meet two sweet ladies from Karlstad; Lena and Victoria. You guys made my day!

I think I'll let the pictures do the talking, there's a lot of them to capture all the
 details...

Takk for at du tittet innom! / Thank you for stopping by!
Klem/Hugs Celia

4 kommentarer:

 1. Wooow! This layout is wonderful! Love it!

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you so much Alina! You're so sweet! <3

   Slett
 2. Thank you for wonderful crafting time during Prozart :)

  SvarSlett
 3. Så nydelig lerret du har laget. Flotte detaljer!

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en hilsen så jeg vet at nettopp du var innom! / Please leave a little note so I know you stopped by! ;)
Love, Cecilia